Vi satsar på Stockholm och nya delägare

Projekt: 
Vi satsar på Stockholm och nya delägare

Horisont Arkitekter går mot en ny spännande höst tillsammans med nya ägare och en satsning på Mälardalen. Vi har under en längre tid haft en positiv utveckling av affärskontakter i Stockholmsområdet och satsar nu på att utveckla denna möjlighet. Josefin Dorkhom, en arkitekt med goda meriter inom ledarskap och eget affärsnätverk, går in som ny delägare och kontorschef i Stockholm. Läs mer om vår Stockholmssatsning.

 

Parallellt med en etablering i Stockholm går Magnus Sjögren in som huvudägare tillsammans med Marcus och Mikael. Magnus har mångårig erfarenhet i branschen där han både i egenskap av ägare och kontorschef utvecklat flera företag. Ett av hans starka affärsområden är bostäder där han som arkitekt har god vana att driva stora projekt. Magnus kompetenser och nätverk kommer att ge oss ytterligare ett betydande fundament för vår verksamhet.

 

Robin Manger har varit anställd på Horisont sedan 2011 och har i hög grad bidragit till vår utveckling. Från och med nu blir han partner och delägare i vårt bolag. Robin är IT-chef och hans tekniska kunnande gör honom till en hörnsten i vår projektering. Framåt kommer Robin få ett utökat ansvar med en ledande roll i flera projekt kombinerat med ett uppdrag att bredda vårt affärsnätverk.