Två byggnadsingenjörer, Horisont Arkitekter

Projekt: 
Två byggnadsingenjörer, Horisont Arkitekter

Vi är ett växande arkitektkontor med projekt i alla skalor. Vi värdesätter konsultens lyhördhet gentemot såväl våra beställare som brukare och varandra. När detaljerna samverkar med helheten blir resultaten både trovärdiga, effektiva och vackra.

Välkommen till Horisont Arkitekter!

Din nya tjänst som byggnadsingenjör på Horisont Arkitekter:
Vi söker nu en byggnadsingenjör med drygt tio års erfarenhet som ska fungera som kontorets stöttepelare i frågor som rör konstruktion och byggteknik. Vi söker också en byggnadsingenjör med mellan fem och tio års erfarenhet. Båda personerna ska besitta kunskapen att fungera såväl som rådgivare åt de handläggande arkitekterna gällande bl.a. tekniska detaljer, som att självständigt kunna handlägga egna projekt samt ingå i projekteringsteam som leds av en kollega. Vi letar efter dig med leveransförmåga, engagemang och laganda. Erfarenhet av BIM-projektering är ett krav. Minst två av dina verksamma år på arkitektkontor ska du ha arbetat med projektering på svenska och med svenska regelverk.

Horisont Arkitekter erbjuder dig:
Stämmer du in på någon av ovan beskrivningar och blir en av de kandidater som börjar arbeta på våra kontor i Malmö eller Stockholm kan vi inte bara erbjuda dig spännande projekt utan också fantastiska kollegor. Vi är närmre 30 personer idag och har kontor på två orter, vi söker en byggnadsingenjör till varje ort, en med längre erfarenhet och en med lite kortare. Våra projekt spänner från mindre villatillbyggnader, sopsugsterminaler, skolor, idrottsanläggningar, flerbostadshus, kommersiella lokaler, inredningsprojektering och stadsdelsplanering. Vi har en djup specialistkompetens inom passivhusteknik och ett starkt miljöengagemang på kontoret. Vi har interna utbildningar och projektpresentationer varje vecka och reser på studieresor och har olika sociala aktiviteter frekvent. Horisont Arkitekter är medlem i Forum Bygga Skola, Arkitektservice…

Vi intervjuar löpande, skicka in din ansökan med CV omgående.

START: Enligt överenskommelse, gärna omgående
PLATS: Malmö och/eller Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Enligt överenskommelse
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: jobb@horsiontarkitekter.se Märk din ansökan med byggnadsingenjör